autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene, Supe de legume

Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2010

Ingrediente
1 L lapte, 2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete, 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi, 2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt, 2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse, 2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole –fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut – scurse, sare si piper negru, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat.
Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure

Vreți să vă spun câteva secrete despre ghebe? Ghebele sau opinticile, cum li se mai spune,

4 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa mexicana de rosii

Supa mexicana de rosii

Umplem o oala cu apa si o fierbem la foc potrivit. Curatam ceapa si apoi o taiem rondele sau cubulete.

0 voturi    2 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 L lapte
  • 2 cartofi dulci (mijlocii)
  • curatati si taiati cubulete
  • 1 ceapa rosie
  • curatata si taiata in sferturi
  • 2 fire de rozmarin
  • plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt
  • 2 conserve (a cate 400 gr) linte
  • scurse
  • 2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole –fasole alba
  • fasole rosie
  • butter beans si naut – scurse
  • sare si piper negru
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supă de chimen în 2 variante