autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene, Supe de legume

Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2010

Ingrediente
1 L lapte, 2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete, 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi, 2 fire de rozmarin, plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt, 2 conserve (a cate 400 gr) linte, scurse, 2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole –fasole alba, fasole rosie, butter beans si naut – scurse, sare si piper negru, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat.
Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si paseaz-o.Toarna pasta obtinuta inapoi in cratita, pe foc potrivit.Adauga amestecul de fasole si mai lasa sa fiarba 5 minute.Ia cratita de pe foc, asezoneaza dupa gust si servese.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mazare cu galuscute

Supa de mazare cu galuscute

Se taie ceapa marunt,se da morcovul si telina pe razatoarea mare si se pun la calit. Dupa ce s-au

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de legume
Supa-crema de dovleac

Supa-crema de dovleac

Cartofii, morcovi, dovleacul, ceapa si usturoiul se curata, se spala si se taie. Apoi, intr-o oala

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 L lapte
  • 2 cartofi dulci (mijlocii)
  • curatati si taiati cubulete
  • 1 ceapa rosie
  • curatata si taiata in sferturi
  • 2 fire de rozmarin
  • plus 1 lingurita de frunzulite tocate marunt
  • 2 conserve (a cate 400 gr) linte
  • scurse
  • 2 conserve (a cate 400 gr) cu 4 tipuri de fasole –fasole alba
  • fasole rosie
  • butter beans si naut – scurse
  • sare si piper negru
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa bulgareasca de linte si macrou afumat Supa bulgareasca de linte si macrou afumat

Se toaca morcovul, ardeiul si tija de apio marunt si se pun la fiert impreuna cu lintea rosie intr-un litru de apa. Dupa ce au fiert

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de ciuperci si legume congelate Supa-crema de ciuperci si legume congelate

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, intr-o cratita incapatoare. Se adauga ciupercile si legumele congelate, cartoful taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPA DE ROSII