Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min.
Dupa ce s-au fiert, scurgem legumele de zeama, pe care o pastram si le punem intr-un bleneder, unde mai adaugam, sarea, piperul, untul, si cimbrul si mai vreo doua polonice de zeama in care au fiert legumele. Lasam blenderul sa isi faca treaba pana cand totul devine o pasta.
Supa se serveste calda, cu crutoane de paine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii