Supa crema de mazare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de mazare

Ingrediente

  • 500 gr mazare
  • 2 bucati de praz
  • 25 gr unt
  • 1/2 lgta cimbru uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min.

Dupa ce s-au fiert, scurgem legumele de zeama, pe care o pastram si le punem intr-un bleneder, unde mai adaugam, sarea, piperul, untul, si cimbrul si mai vreo doua polonice de zeama in care au fiert legumele. Lasam blenderul sa isi faca treaba pana cand totul devine o pasta.

Supa se serveste calda, cu crutoane de paine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise