Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min.
Dupa ce s-au fiert, scurgem legumele de zeama, pe care o pastram si le punem intr-un bleneder, unde mai adaugam, sarea, piperul, untul, si cimbrul si mai vreo doua polonice de zeama in care au fiert legumele. Lasam blenderul sa isi faca treaba pana cand totul devine o pasta.
Supa se serveste calda, cu crutoane de paine.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii