Mazarea se spala si se pune la fiert cu prazul taiat rondele pt 15-20 de min.
Dupa ce s-au fiert, scurgem legumele de zeama, pe care o pastram si le punem intr-un bleneder, unde mai adaugam, sarea, piperul, untul, si cimbrul si mai vreo doua polonice de zeama in care au fiert legumele. Lasam blenderul sa isi faca treaba pana cand totul devine o pasta.
Supa se serveste calda, cu crutoane de paine.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii