Intr-o cratita se pune uleiul;cind uleiul e cald,se pun morcovii si ceapa taiate marunt.Se prajesc putin,doar pt.a da culoare supei.
Se pune,apoi,apa;apoi cartofii,telina taiate bucati;se pune vegeta si se fierbe totul,pina cind este fiert,chiar moale;se fierbe cam 40 minute.Se ia, apoi, de pe foc;se paseaza(se poate si in blender),se pune iaurtul;se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper.Se serveste fierbinte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii