SUPA CREMA DE PESTE

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame peste
  • 100 grame morcovi
  • 100 grame telina
  • 100 grame smantana
  • 100 grame ceapa
  • 1 ou
  • 1 ardei iute
  • 1/2 legatura leustean
  • sare,piper,condimente dupa gust

Mod de preparare

1. Pestele se curata, se spala, se taie bucati, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare, iar cind incepe sa fiarba se spumeaza pina supa devine limpede;

2. Ceapa, telina, morcovul se curata, se spala, se taie bucati mai mici si se pn in putina apa, se adauga sare si condimente si se fierb pina se inmoaie;

3. Dupa ce au fiert legumele se paseaza cu ajutorul unui blender, fara a arunca apa in care au fiert,in asa fel incit sa aiba o consistenta moale, dupa care o parte din pestele dozosat se trece prin sita, se amesteca cu crema de legume si se subtiaza cu zeama in care a fiert pestele;

4. Galbenusul de la ou se amesteca cu smantana, se adauga la supa, se pun bucatele intregi de peste, se condimenteaza dupa gust, apoi supa se serveste ornata cu feliute de ardei iute si frunze de leustean.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise