Reteta postata pe: 08 aprilie 2009
Ingrediente
100 gr malai grisat, sare, 40 g parmezan, 4 linguri de unt, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 400 g boabe de porumb, 500 ml lapte, 200 gr branza topita cu smantana, 100 ml smantana, piper, 4 linguri rosii bucati, 100 g somon
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Fierbeti malaiul in jumatate de litru de apa clocotita cu sare, acoperiti vasul si lasati mamaliga sa se umfle. Adaugati parmezanul si 2 linguri de unt, apoi intindeti-o pe un fund de bucatarie tapetat, in prealabil, cu folie.
Taiati ceapa si usturoiul si caliti-le in unt. Adaugati porumbul si laptele. Fierbeti cca. 10 minute si pasati 3/4 din cantitate.
Adaugati branza topita si smantana, apoi condimentati supa. Taiati mamaliga cubulete si adaugati-le in supa, impreuna cu bucatile de somon si rosiile.
Eventual, ornati-o cu verdeata. Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste
9 voturi
11 comentarii
2h
Incingeti uleiul la foc mediu spre mare intr-o cratita mare si adanca. Adaugati porumbul, apoi
7 voturi
6 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010
Merita incercata !