autor:

LUMINITA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa crema de porumb

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2009

Ingrediente
100 gr malai grisat, sare, 40 g parmezan, 4 linguri de unt, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 400 g boabe de porumb, 500 ml lapte, 200 gr branza topita cu smantana, 100 ml smantana, piper, 4 linguri rosii bucati, 100 g somon

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbeti malaiul in jumatate de litru de apa clocotita cu sare, acoperiti vasul si lasati mamaliga sa se umfle. Adaugati parmezanul si 2 linguri de unt, apoi intindeti-o pe un fund de bucatarie tapetat, in prealabil, cu folie.

Taiati ceapa si usturoiul si caliti-le in unt. Adaugati porumbul si laptele. Fierbeti cca. 10 minute si pasati 3/4 din cantitate.

Adaugati branza topita si smantana, apoi condimentati supa. Taiati mamaliga cubulete si adaugati-le in supa, impreuna cu bucatile de somon si rosiile.

Eventual, ornati-o cu verdeata. Pofta buna va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de porumb

Supa-crema de porumb

Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste

9 voturi    11 comentarii
2h
Supe de legume
Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Supa cremoasa de cartofi cu porumb si creveti

Ceapa se curăță și se toacă mărunt, iar ardeiul și cartofii cubulețe. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

    Mie imi place si un ou doua prin ea. Asa mininca chinezii.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 gr malai grisat
  • sare
  • 40 g parmezan
  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 400 g boabe de porumb
  • 500 ml lapte
  • 200 gr branza topita cu smantana
  • 100 ml smantana
  • piper
  • 4 linguri rosii bucati
  • 100 g somon

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Mancare taraneasca de cartofi cu gogosari in sos de rosii