autor:

Blogul lui Haplea

» » Spume si creme dulci

Supă cremă de roşii

Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Blogul lui Haplea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
Ce îţi trebuie pentru 4 porţii, , - un dovlecel, , - 2 cartofi, , - 3 morcovi, , - o ceapă, , - un ardei gras, , - 1 litru de suc de roşii, , - tăiţei de casă, , - o legătură de pătrunjel, , - 50 ml de ulei, , - condimente

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm legumele tăiate. Ca să vedem dacă s-au fiert legumele, verificăm morcovul. El fierbe cel mai greu. Pasăm legumele fierte până obţinem o pastă

Turnăm pasta în oala în care au fiert legumele, în care a rămas supa şi adăugăm condimente. Punem la fiert, iar apoi turnăm sucul de roşii, lăsând pe foc încă 15-20 de minute. Adăugăm tăiţeii de casă şi mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Când este gata, presărăm pătrunjelul tocat mărunt. Se serveşte cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de roşii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Supa crema de rosii

Supa crema de rosii

Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in

4 voturi    8 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de rosii cu mascarpone

Supa crema de rosii cu mascarpone

O varianta a supei crema de rosii cu o aroma cu totul distincta, greu de descris pana nu o gusti

7 voturi    6 comentarii
20 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Foarte buna,mai ales vara cand poate fi mancata si rece.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte buna. N-am mai auzit de reteta asta.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Este foarte gustoasa! Si eu prepar des mai ales vara.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • Ce îţi trebuie pentru 4 porţii
  • - un dovlecel
  • - 2 cartofi
  • - 3 morcovi
  • - o ceapă
  • - un ardei gras
  • - 1 litru de suc de roşii
  • - tăiţei de casă
  • - o legătură de pătrunjel
  • - 50 ml de ulei
  • - condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Blogul lui Haplea
Pateuri cu ciocolata si alune

Pateuri cu ciocolata si alune

- tăiem foaia de aluat în 12 dreptunghiuri - punem în mijlocul fiecărui dreptunghi câte o

3 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat cu zmeura si afine

Tort diplomat cu zmeura si afine

- facem 2 plicuri de frişcă cu 300 ml de lapte, conform instrucţiunilor de pe ambalaj - tăiem

1 vot    2 comentarii
2h 10 min
Torturi
Milkshake cu capsuni si inghetata de fructe de padure

Milkshake cu capsuni si inghetata de fructe de padure

- se pun căpşunile în blender , iar apoi se pasează - se adaugă laptele şi se omogenizează

3 voturi    3 comentarii
15 min
Cocktailuri si lichioruri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna,mai ales vara cand poate fi mancata si rece.

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Crema de vanilie