Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm legumele tăiate. Ca să vedem dacă s-au fiert legumele, verificăm morcovul. El fierbe cel mai greu. Pasăm legumele fierte până obţinem o pastă
Turnăm pasta în oala în care au fiert legumele, în care a rămas supa şi adăugăm condimente. Punem la fiert, iar apoi turnăm sucul de roşii, lăsând pe foc încă 15-20 de minute. Adăugăm tăiţeii de casă şi mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Când este gata, presărăm pătrunjelul tocat mărunt. Se serveşte cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii