Supă cremă de roşii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supă cremă de roşii

Ingrediente

  • Ce îţi trebuie pentru 4 porţii
  • - un dovlecel
  • - 2 cartofi
  • - 3 morcovi
  • - o ceapă
  • - un ardei gras
  • - 1 litru de suc de roşii
  • - tăiţei de casă
  • - o legătură de pătrunjel
  • - 50 ml de ulei
  • - condimente

Mod de preparare

Se curăţă şi se taie legumele. Punem apa şi uleiul într-o oală, la fiert, în care adăugăm legumele tăiate. Ca să vedem dacă s-au fiert legumele, verificăm morcovul. El fierbe cel mai greu. Pasăm legumele fierte până obţinem o pastă

Turnăm pasta în oala în care au fiert legumele, în care a rămas supa şi adăugăm condimente. Punem la fiert, iar apoi turnăm sucul de roşii, lăsând pe foc încă 15-20 de minute. Adăugăm tăiţeii de casă şi mai lăsăm să fiarbă 10 minute. Când este gata, presărăm pătrunjelul tocat mărunt. Se serveşte cu crutoane.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni