Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In tot acest timp se pune putin ulei in tigaie, abia apoi se calesc rapid legumele. Se adauga apa si se lasa la mic mic cel mult 30 de minute. Dupa ce s-a scurs timpul se scot legumele si se paseaza cu un blender. Ideea este sa se creeze o supa crema, nu o supa ca de obicei. Deci, consistenta trebuie sa fie una cremoasa, motiv pentru care se paseaza bine de tot. Se presara sare, nucsoara, se adauga sucul de lamaie si se mai amesteca putin. Se serveste calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii