Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Supa crema de sfecla rosie cu portocale

Ingrediente

  • -3 bucati sfecla rosie
  • -3 frunze apio sau o bucatica de telina
  • -1 morcov
  • -2 catei usturoi
  • -200 ml suc de portocale
  • -sare
  • -piper
  • -1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • -200 ml smantana

Mod de preparare

Curatam legumele si le spalam bine in apa rece .

Le facem cubulete , cu cat le taiem mai marunt cu atat vor fierbe mai repede . Punem intr-o oala sfecla, apio, morcovul si usturoiul si peste ele apa cat sa le acopere si sa treaca putin peste ele.

Le punem la fiert si cand s-au inmuiat usor oprim focul .

Cu ajutorul unui blender le pisam pana obtinem o pasta fina .

Punem din nou pe foc , asezonam cu sare si piper . Punem pudra de ghimbir si sucul de portocale si lasam sa dea cateva clocote. La final adaugam smantana .

Serviti cu crutoane de paine si cu extra smantana .

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine