Curatam legumele si le spalam bine in apa rece .
Le facem cubulete , cu cat le taiem mai marunt cu atat vor fierbe mai repede . Punem intr-o oala sfecla, apio, morcovul si usturoiul si peste ele apa cat sa le acopere si sa treaca putin peste ele.
Le punem la fiert si cand s-au inmuiat usor oprim focul .
Cu ajutorul unui blender le pisam pana obtinem o pasta fina .
Punem din nou pe foc , asezonam cu sare si piper . Punem pudra de ghimbir si sucul de portocale si lasam sa dea cateva clocote. La final adaugam smantana .
Serviti cu crutoane de paine si cu extra smantana .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii