autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

Supa cu de toate

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
250 g broccoli,, 4 fire ceapa,, 150 g spanac,, 3 morcovi,, 3 fire praz partea alba,, 100 g telina,, frunze de telina,, 1 legatura patrunjel,, frunze busuioc,, 50 g parmezan,, 1 lingura ulei,, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Morcovii, telina, se taie marunt, prazul se taie rondele. Se pun 2 l de apa la fiert, se adauga legumele. Se lasa la fiert 45 minute. Se adauga apoi broccoli desfacut in bucatele, spanacul taiat fasii, uleiul, potrivim de sare si piper. Se mai lasa 15 minute la fiert. La sfarsit se adauga frunzele de patrunjel, busuioc si telina taiate marunt. Se serveste calda cu parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu de toate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Se fierbe mazarea intr-o craticioara cu apa cu putina sare impreuna cu ceapa si morcovul intregi

2 voturi    9 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa din frunze verzi de morcov Tradaro

Supa din frunze verzi de morcov Tradaro

- Se pune apa rece pe foc cu ulei si un praf de sare. Se adauga in apa rece ceapa tocata marunt,

13 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    O supa de nota 10 .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    E cu adevarat gustoasa!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    O supa buna si sanatoasa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Bzuna de tot

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Foarte frumos prezentata,imi place,nota 10 cu felicitari draga Lenuta.Eu ieri am facut o supa de legume si cu porumb,a iesit o nebunie.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Buna supa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O supa de nota 10 .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa Thai cu lapte de cocos