Se pune la fiert apa cu ceapa tocata marunt si putina sare. Morcovul dat pe razatoarea mare, la fel ca si telina se calesc in putin ulei si apoi se adauga in supa.
Separat se bat ouale cu un pic de sare si piper. Ficateii se maruntesc cu o furculita si se pun peste oua. Se pune si 1/2 leg. patrunjel tocat + piper. Compozitia se ingroasa cu faina , se omogenizeaza si in supa care fierbe se pun galuste mici. Se adauga si ardeiul tocat cubulete. Cand galustele sunt fierte, se adauga rosia decojita si taiata bucatele,apoi se da gust supei cu baza pt. mancararuri. La final, se ia de pe foc si se presara cu restul de patrujel tocat. Dupa dorinta, supa poate contine si bucatele carne de pui, care se fierb de la inceput, si se spumeaza - pt. a fi mai consistenta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii