Ingrediente
1 ceapa, 2 morcovi, 1/8 telina, 2 oua, 2 ficatei pui, 3-4 l. faina, piper, baza pt. mancaruri cu gust pui, 1 rosie, 1 ardei gras, patrunjel verde
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
0 voturi
Mod de preparare
Separat se bat ouale cu un pic de sare si piper. Ficateii se maruntesc cu o furculita si se pun peste oua. Se pune si 1/2 leg. patrunjel tocat + piper. Compozitia se ingroasa cu faina , se omogenizeaza si in supa care fierbe se pun galuste mici. Se adauga si ardeiul tocat cubulete. Cand galustele sunt fierte, se adauga rosia decojita si taiata bucatele,apoi se da gust supei cu baza pt. mancararuri. La final, se ia de pe foc si se presara cu restul de patrujel tocat. Dupa dorinta, supa poate contine si bucatele carne de pui, care se fierb de la inceput, si se spumeaza - pt. a fi mai consistenta.
mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Foarte gustoasa si sanatoasa!