autor:

strumfii bucatari

» » Supe de carne

Supa cu piept de pui

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2017

Ingrediente
, 1 piept de pui, 1 ceapa, 3 cartofi noi, 1 morcov, 1 lingurita menta, 2 linguri coniac, 2 linguri ulei, 2 linguri unt/margarina, 2 oua, 200 ml smantana, 1 dovlecel, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar cartofii ii taiem cuburi.



Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.



Punem ulei si unt/margarina in oala in care facem supita. Adaugam ceapa si sare si calim bine. Adaugam bucatele de piept de pui si lasam 2 minute amestecând mereu. Stingem cu coniac. Adaugam apoi morcovul, cartofii si dovlecelul, punem apa cat sa acopere legumele, acoperim cu capac si lasam sa fiarba. Inainte sa oprim supa, dupa ce legumele si pieptul de pui s-au fiert, batem oualele cu smantana, piper si menta si adaugam peste supa si amestecam. Serviti cu paine prajita sau crutoane. Noi am servit-o simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 lingurita menta
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt/margarina
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa cu somon