Supa cu piept de pui

Curatam legumele si le spalam.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Supa cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 lingurita menta
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt/margarina
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar cartofii ii taiem cuburi.

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.

Punem ulei si unt/margarina in oala in care facem supita. Adaugam ceapa si sare si calim bine. Adaugam bucatele de piept de pui si lasam 2 minute amestecând mereu. Stingem cu coniac. Adaugam apoi morcovul, cartofii si dovlecelul, punem apa cat sa acopere legumele, acoperim cu capac si lasam sa fiarba. Inainte sa oprim supa, dupa ce legumele si pieptul de pui s-au fiert, batem oualele cu smantana, piper si menta si adaugam peste supa si amestecam. Serviti cu paine prajita sau crutoane. Noi am servit-o simpla.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura