Curatam legumele si le spalam.
Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar cartofii ii taiem cuburi.
Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.
Punem ulei si unt/margarina in oala in care facem supita. Adaugam ceapa si sare si calim bine. Adaugam bucatele de piept de pui si lasam 2 minute amestecând mereu. Stingem cu coniac. Adaugam apoi morcovul, cartofii si dovlecelul, punem apa cat sa acopere legumele, acoperim cu capac si lasam sa fiarba. Inainte sa oprim supa, dupa ce legumele si pieptul de pui s-au fiert, batem oualele cu smantana, piper si menta si adaugam peste supa si amestecam. Serviti cu paine prajita sau crutoane. Noi am servit-o simpla.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii