autor:

strumfii bucatari

» » Supe de carne

Supa cu piept de pui

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2017

Ingrediente
, 1 piept de pui, 1 ceapa, 3 cartofi noi, 1 morcov, 1 lingurita menta, 2 linguri coniac, 2 linguri ulei, 2 linguri unt/margarina, 2 oua, 200 ml smantana, 1 dovlecel, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam legumele si le spalam. Ceapa si morcovul le taiem marunt. Dovlecelul il taiem rondele, iar cartofii ii taiem cuburi.



Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.



Punem ulei si unt/margarina in oala in care facem supita. Adaugam ceapa si sare si calim bine. Adaugam bucatele de piept de pui si lasam 2 minute amestecând mereu. Stingem cu coniac. Adaugam apoi morcovul, cartofii si dovlecelul, punem apa cat sa acopere legumele, acoperim cu capac si lasam sa fiarba. Inainte sa oprim supa, dupa ce legumele si pieptul de pui s-au fiert, batem oualele cu smantana, piper si menta si adaugam peste supa si amestecam. Serviti cu paine prajita sau crutoane. Noi am servit-o simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

SUPA DE PERISOARE cu piept de pui

Legumele se taie marunt sau se rad si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Pieptul de

19 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 lingurita menta
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt/margarina
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot