Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate marunt). Adaugam ciusca uscata rupta in citeva bucati(fara seminte),sare,invirtim si lasam pe foc 1 minut dupa care se dauga vinul si cu ajutorul mixerului de brat vertical mixam pana nu se mai vad bucatele de la prajeala. Punem iar pe foc si adaugam cele 4 pahare cu supa sau apa(eu am pus apa) ,lasam sa fiarba 5-10 min,luam spuma,apoi adaugam sciocile de riu ,creveti ,lingurita de boia dulce si nautul scurs de zeama din borcan si trecut prin-trun jet de apa rece . Lasam sa fiarba 25-30 minute la focul mic ,mai adaugam sare daca este necesar . Servim cu salata . Pofta Buna.Este o supa delicioasa!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii