Aripile de pui se curata, se parlesc la flacara pentru a indeparta puful si se spala avand grija sa indepartam varfurile.
Se pregateste o cratita mai mare in care se pun la calit in 50 ml ulei morcovul ras prin razatoarea mare, ceapa taiata marunt, ardeiul si rosia taiate cubulete.
Se adauga aripile de pui, se calesc inca 5 - 10 minute dupa care se toarna apa (3 - 3,5 litri), se lasa la fiert la foc mic timp de 35 - 40 minute.
Cand toate ingredientele au fiert, se opreste focul, se adauga oul batut cu smantana, se pune foaia de dafin, se presara verdeata si se acopera oala cu un capac, putandu-se servi dupa 30 minute.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii