Aripile de pui se curata, se parlesc la flacara pentru a indeparta puful si se spala avand grija sa indepartam varfurile.
Se pregateste o cratita mai mare in care se pun la calit in 50 ml ulei morcovul ras prin razatoarea mare, ceapa taiata marunt, ardeiul si rosia taiate cubulete.
Se adauga aripile de pui, se calesc inca 5 - 10 minute dupa care se toarna apa (3 - 3,5 litri), se lasa la fiert la foc mic timp de 35 - 40 minute.
Cand toate ingredientele au fiert, se opreste focul, se adauga oul batut cu smantana, se pune foaia de dafin, se presara verdeata si se acopera oala cu un capac, putandu-se servi dupa 30 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii