autor:

costy1969

» » Supe de carne

Supa de aripoare cu smantana

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
500 grame aripi de pui, 150 grame smantana, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 1 rosie, 1 ou, 1 legatura de patrunjel/ tarhon/ leustean (dupa preferinta), sare, piper, dafin, 50 ml ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Aripile de pui se curata, se parlesc la flacara pentru a indeparta puful si se spala avand grija sa indepartam varfurile.

Se pregateste o cratita mai mare in care se pun la calit in 50 ml ulei morcovul ras prin razatoarea mare, ceapa taiata marunt, ardeiul si rosia taiate cubulete.

Se adauga aripile de pui, se calesc inca 5 - 10 minute dupa care se toarna apa (3 - 3,5 litri), se lasa la fiert la foc mic timp de 35 - 40 minute.

Cand toate ingredientele au fiert, se opreste focul, se adauga oul batut cu smantana, se pune foaia de dafin, se presara verdeata si se acopera oala cu un capac, putandu-se servi dupa 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de aripoare cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Galuste infailibile pentru supa

Galuste infailibile pentru supa

Intr-un castronel amestecati oul cu bicarbonatul stins cu otet sau lamaie, 1 lingura de ulei si grisul.

115 voturi    49 comentarii
20 min
Supe de carne
Supa de Pasare

Supa de Pasare

Se pregateste din clapon sau gaina.Se curata pasarea bine(sau daca este cumparata de la supermarket

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    O reteta simpla cu un rezultat bun!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Merge si usturoi dar separat amestecat cu smantana si fiecare isi pune cand consuma. De regula, usturoiul se pune direct in supe/ciorbe cand aceasta se mananca in aceeasi zi, poate schimba gustul mancarii daca ramane in mancare.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

    Trebuie sa fie tare buna.....O sa o incerc sigur.

    • Fara foto

      Cely , 29 septembrie 2009

      Foarte gustoasa.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Neaparat trebuie si foaia de dafin ???Mai degraba as pune...usturoi !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 grame aripi de pui
  • 150 grame smantana
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel/ tarhon/ leustean (dupa preferinta)
  • sare
  • piper
  • dafin
  • 50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

O reteta simpla cu un rezultat bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de porumbei