Se pune la fiert arpacasul cu apa calda, se adauga ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mare. Se lasa ca toate sa fiarba impreuna acoperit la foc domol 1 ora.
Se adauga usturoiul zdrobit si frecat cu putina sare, untul si smantana subtiata cu putina supa si se mai lasa pe foc 4-5 minute.
Se pune patrunjel tocat marunt, sare si piper praf dupa gust.
Se serveste fierbinte.
Se pune si un strop de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii