1. Se spala capsunile, se carata de codite si se pun in blender si se fac pireu. Se adauga zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Se pune compozitia rezultata intr-un bol si se tine la rece cateva ore.
2. Se prepara sosul: se pun capsunile cu zaharul in blender si se obtine o crema.
3. Se repartizeaza supa rece in 4 boluri si cu lingura se pune din sos peste supa. Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii