Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg (sa nu se arda).
Se lasa la calit pana ceapa devine transparenta. Dupa ce s-a calit, se pune faina, amidonul de porumb, sarea si piperul.
Se lasa un minut pana se omogenizeaza, apoi se toarna vinul, se mai lasa un minut, dupa care se pune apa.
Se fierbe 15-20 de minute pana supa devine mai densa.
Cand este gata, se asaza in boluri rezistente la caldura pentru ca se vor aseza in cuptorul prealabil incins, peste supa asezandu-se doua felii de paine cu cascaval razuit deasupra. La cuptor se lasa pana cascavalul de deasupra este topit.
Este minunata aceasta supa, in special toamna.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii