Ciupercile se curata, se spala foarte bine in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Dupa ce au fiert se scot si se taie marunt dupa dorinta.
Bulionul de carne se pune la fiert si cand fierbe se adauga ciupercile si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Separat se bate un ou cu smantana si putina supa si se adauga peste compozitie.
Se pune deasupra patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se serveste fierbinte.
Se adauga si nelipsitul putintel de suflet.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii