Dovleceii se curata si se taie cubulete si se pun la fiert.
Separat, ceapa se caleste in ulei si apa. Cand ceapa este fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si tocate.
Cand totul este fiert, se adauga o lingura de faina si se stinge cu apa din supa. Se adauga peste dovleceii fierti. Dupa 5 minute, se adauga smantana si iaurtul si se lasa sa mai fiarba cateva minute. Se adauga sare si verdeata si se poate servi cu crutoane.
Este o supa racoritoare pe timp de vara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii