Punem fasolea la inmuiat in apa, toata noaptea.
Punem fasolea la inmuiat in apa, toata noaptea. Curatam ceapa si o taiem marunt, punem ulei in cratita si apoi adaugam ceapa, lasam 2 minute, apoi adaugam apa si lasam sa fiarba. Adaugam pasta de ardei si lasam 2 minute. Apoi adaugam sare, apa si fasolea si lasam sa fiarba bine ( 1 si 30 de minute la foc mediu)
Dupa ce am oprit focul, taiem patrunjel si marar si adaugam peste supa noastra, punem piper si servim. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii