autor:

www.Reteta-Video.ro

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de fasole verde cu costita afumata

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2014

Ingrediente
1 kg de fasole verde spalata, cu capetele rupte si apoi fiecare pastaie rupta in cate 2-3 bucati, 150 gr de costita afumata, taiata fin, o ceapa curatata si spalata, un ardei curatat si spalat, o telina mica, curatata si spalata, 2 morcovi curatati si spalati, o rosie decojita, 5 catei mici de usturoi curatati si spalati, o foaie de dafin, cateva fire de cimbru, o legatura de patrunjel spalat, 2 linguri de faina, o lingurita de boia de ardei dulce, sare, piper proaspat macinat, 2 litri de apa calda

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Tocam marunt ceapa. Taiem telina in cuburi mici. Tocam ardeiul in fasii subtiri. Taiem morcovii in cuburi mici. Taiem rosia in cubulete. Tocam marunt verdeata si zdrobim usturoiul.



Pregatim aragazul si o oala in care punem costita afumata. Amestecam si calim pana cand aceasta se rumeneste usor.



Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta se inmoaie. Punem faina si amestecam energic pana la omogenizare, dar nu o lasam sa se rumeneasca. Adaugam boia de ardei dulce si continuam sa amestecam. Turnam apa calda, amestecand bine si lasam sa clocoteasca.



Punem telina, morcovul si ardeiul, amestecam si lasam sa fiarba timp de 5 minute.

Adaugam foaia de dafin si fasolea verde. Lasam totul sa fiarba.



Cand fasolea este moale, punem cimbrul si rosia. Amestecam si lasam sa fiarba timp de 5 minute.



Punem usturoiul zdrobit. Condimentam cu piper macinat si sare. Amestecam, gustam si mai fierbem timp de 2 minute. Presaram deasupra patrunjel tocat si inchidem aragazul.



Servim fierbinte, simpla sau cu smantana.

Reteta Video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/supa-de-fasole-verde-cu-costita-afumata.html



Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste carbonara

Paste carbonara

Se taie in bucatele pancetta sau kaizer-ul si se caleste bine intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei.Intre

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de fasole verde spalata
  • cu capetele rupte si apoi fiecare pastaie rupta in cate 2-3 bucati
  • 150 gr de costita afumata
  • taiata fin
  • o ceapa curatata si spalata
  • un ardei curatat si spalat
  • o telina mica
  • curatata si spalata
  • 2 morcovi curatati si spalati
  • o rosie decojita
  • 5 catei mici de usturoi curatati si spalati
  • o foaie de dafin
  • cateva fire de cimbru
  • o legatura de patrunjel spalat
  • 2 linguri de faina
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 litri de apa calda

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

16 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Paste carbonara