autor:

tradaro

» » Supe de legume

Supa de frunze de ridichi Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
frunze de la 3-4 legaturi de ridichi, 2-3 cartofi de marime medie, 2 linguri de orez, 1 ceapa, 1 morcov, 3-4 ridichi, 25 g unt, 150 ml lapte, 1 ou, sare, piper, 2 linguri de smantana, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Frunzele de ridici se spala foarte bine si se lasa pentru 10 minute in apa rece. Cartofii, ceapa si morcovul se curata si se pun la fiert. Orezul se fierbe separat.
Dupa ce legumele si orezul au fiert se dau prin masina de tocat carne.
Pasta rezultata se amesteca cu 200 ml lapte, 1,5 l de apa in care au fiert legumele, frunzele de ridichi tocate dupa preferinta ca marime, ridichile de marime medie taiate feliute foarte subtiri si se pune la fiert pentru 20 de minute.
Aproape de sfarsitul celor 20 de minute se adauga 1 ou batut cu smantana, sare si piper. Se adauga untul in supa. Se mai lasa 5 minute sa dea 2-3 clocote.
Se stinge focul si se poate servi.
Se presara patrunjel deasupra si se serveste fierbinte ca atare sau cu crutoane.

Se pune suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de frunze de ridichi Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu busuioc

Supa de rosii cu busuioc

Decojim rosiile: scoatem cotorul, crestam in x celalalt capat si introducem cca 5 min. in apa clocotita,

5 voturi    3 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Se curata legumele, morcovii se taie rondele si se pun la calit cu ceapa taiata marunt, intr-un pic

12 voturi    5 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Din frunze de ridichi nu am incercat niciodata, am sa incerc. Pot sa zic ca este delicioasa supa din frunze de sfecla ca doar sunt c-am la fel.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • frunze de la 3-4 legaturi de ridichi
  • 2-3 cartofi de marime medie
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 ridichi
  • 25 g unt
  • 150 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de smantana
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei

Este o reteta de post super, super gustoasa si sanatoasa! Legumele curatate, spalate, taiate, se pun in oala pe fo,c cu apa cat sa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii de post de la bloggeri
Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci

Legumele curatate, spalate, taiate, se pun intr-un vas, pe foc, cu apa si putina sare, iar dupa ce au fiert bine timp de 15-20min, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume