Frunzele de ridici se spala foarte bine si se lasa pentru 10 minute in apa rece. Cartofii, ceapa si morcovul se curata si se pun la fiert. Orezul se fierbe separat.
Dupa ce legumele si orezul au fiert se dau prin masina de tocat carne.
Pasta rezultata se amesteca cu 200 ml lapte, 1,5 l de apa in care au fiert legumele, frunzele de ridichi tocate dupa preferinta ca marime, ridichile de marime medie taiate feliute foarte subtiri si se pune la fiert pentru 20 de minute.
Aproape de sfarsitul celor 20 de minute se adauga 1 ou batut cu smantana, sare si piper. Se adauga untul in supa. Se mai lasa 5 minute sa dea 2-3 clocote.
Se stinge focul si se poate servi.
Se presara patrunjel deasupra si se serveste fierbinte ca atare sau cu crutoane.
Se pune suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii