Frunzele de ridici se spala foarte bine si se lasa pentru 10 minute in apa rece. Cartofii, ceapa si morcovul se curata si se pun la fiert. Orezul se fierbe separat.
Dupa ce legumele si orezul au fiert se dau prin masina de tocat carne.
Pasta rezultata se amesteca cu 200 ml lapte, 1,5 l de apa in care au fiert legumele, frunzele de ridichi tocate dupa preferinta ca marime, ridichile de marime medie taiate feliute foarte subtiri si se pune la fiert pentru 20 de minute.
Aproape de sfarsitul celor 20 de minute se adauga 1 ou batut cu smantana, sare si piper. Se adauga untul in supa. Se mai lasa 5 minute sa dea 2-3 clocote.
Se stinge focul si se poate servi.
Se presara patrunjel deasupra si se serveste fierbinte ca atare sau cu crutoane.
Se pune suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii