1. se taie gaina bucati, se aleg oasele si pieptul;
2. se pun la fiert in apa cu sare si se asa pana iese spuma;
3. se arunca apa, se spala carnea si se pun iar la fiert timp de o ora;
4. se adauga zarzavatul si se mai lasa o jumatate de ora;
5. cand este fiarta carnea se scoate zarzavatul si oasele, iar pieptul se taie bucatele mici;
6. se adauga taiteii in supa si se mai lasa la fiert 10 minute;
7. la final se toaca verdeata si se pune in supa;
Taiteii:
1. se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc in care se pun ouale si putina sare;
2. se framanta bine pana se obtine o coca tare;
3. se intinde o foaie subtire care se ruleaza si se taie taiteii cu un cutit;
4. se lasa sa se usuce putin.
Pofta buna!
Nota: Se poate servi cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi dupa preferinta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii