1. se taie gaina bucati, se aleg oasele si pieptul;
2. se pun la fiert in apa cu sare si se asa pana iese spuma;
3. se arunca apa, se spala carnea si se pun iar la fiert timp de o ora;
4. se adauga zarzavatul si se mai lasa o jumatate de ora;
5. cand este fiarta carnea se scoate zarzavatul si oasele, iar pieptul se taie bucatele mici;
6. se adauga taiteii in supa si se mai lasa la fiert 10 minute;
7. la final se toaca verdeata si se pune in supa;
Taiteii:
1. se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc in care se pun ouale si putina sare;
2. se framanta bine pana se obtine o coca tare;
3. se intinde o foaie subtire care se ruleaza si se taie taiteii cu un cutit;
4. se lasa sa se usuce putin.
Pofta buna!
Nota: Se poate servi cu zeama de lamaie sau cu mujdei de usturoi dupa preferinta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii