Eu primul lucru pe care il fac,sunt galustele.Se bat 2 oua,cu o lingurita de ulei,sare,pier si gris..eu nu am masura la gris,il pun la ochi:compozitia sa fie de consistenta moale,dar sa nu curga din furculita!dupa ce le-am facut le lasam la frigider,pana fierb legumele!
Intre timp spalam,curata si tocam legumele,si le punem la fiert!
Cand legumele sunt fierte,oprim supa din fiert, adaugand o cana de apa rece,si punem galustele cu lingurita.Le lasam intai sa fiarba la foc mic.
Dupa ce galustele sunt fierte,potrivim de sare si piper(sau delikat daca vreti,eu nu folosesc)si putem adauga fidea sau taitei si patrunjel tocat!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii