autor:

LALY

» » Supe de carne

Supa de galuste.

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
* 3 morcovi, * 1 telina mijlocie, * 1 pastarnac, * 2 cepe, * carne de pui, * 2-3 oua, * 1 ceasca de gris, * patrunjel tocat, * sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.

Zarzavatul se taie mai mare.

Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.

Se adauga zarzavatul.

Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla.

Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.

La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata.Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

In zeama in care am fiert in prealabil puiul punem telina taiata bucati, ardeiul gras taiat cubulete,

41 voturi    9 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Curatam si spalam puiu,apoi il punem la fiert,cand incepe sa clocoteasca il lasam sa dea in 2 clocote

55 voturi    10 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!E supa mea preferata.Aproape mereu fac din legume si o bucatica de piept si o salata de boeuf.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Foarte buna, eu fac des cu taitei, insa reteta de baza e aceeasi, foarte gustoasa, pun in plus cateva bobite de piper si cateva seminte de chimen.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Eu adaug sare si in compozitia pt galuste ,ca " se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla"(presupun ca te referi la galuste),nu stiam!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata foarte frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

5 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!E supa mea preferata.Aproape mereu fac din legume si o bucatica de piept si o salata de boeuf.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu Galuste