Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.
Zarzavatul se taie mai mare.
Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.
Se adauga zarzavatul.
Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.
Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla.
Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.
La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata.Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.
POFTA BUNA!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii