autor:

LALY

» » Supe de carne

Supa de galuste.

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
* 3 morcovi, * 1 telina mijlocie, * 1 pastarnac, * 2 cepe, * carne de pui, * 2-3 oua, * 1 ceasca de gris, * patrunjel tocat, * sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.

Zarzavatul se taie mai mare.

Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.

Se adauga zarzavatul.

Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot.Se lasa sa fiarba bine.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla.

Se lasa sa fiarba bine.Se adauga sare dupa gust.

La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata.Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.

POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de galuste

Supa de galuste

Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate

18 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa de legume cu galuste de gris

Supa de legume cu galuste de gris

Legumele se curata se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert în 3-4 litri de apă cu puţină

5 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!E supa mea preferata.Aproape mereu fac din legume si o bucatica de piept si o salata de boeuf.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Foarte buna, eu fac des cu taitei, insa reteta de baza e aceeasi, foarte gustoasa, pun in plus cateva bobite de piper si cateva seminte de chimen.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Eu adaug sare si in compozitia pt galuste ,ca " se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla"(presupun ca te referi la galuste),nu stiam!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata foarte frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

3 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!E supa mea preferata.Aproape mereu fac din legume si o bucatica de piept si o salata de boeuf.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de curcan