Se pun ceapa,morcovii si pastarnacul taiate cubulete la fiert in apa cu ulei.Se lasa sa dea primul clocot si se adauga si ardeiul taiat cubulete la celalalt zarzavat.Se lasa sa fiarba.Batem ouale spuma si se adauga gris cat incape,compozitia fiind ca o budinca.Un praf de bicarbonat le face mai pufoase,la care mai adaugam sare si putin piper.Cu o lingura de inox inmuiata in apa rece se ia din compozitie si se pune in supa.Repetam procesul inmuind de fiecare data lingura in apa.Se adauga cubuletele Knorr si fideaua(eu am folosit fideluta colorata in forma de ursuleti de la Knorr).Se mai lasa sa fiarba 10 min pana se umfla galustele.se adauga si patrunjelul.Se serveste calduta si cu lamaie stoarsa dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii