autor:

valentina ionita

» » , Supe de carne, Supe de legume

Supa de galuste

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
Se poate pregati cu zeama de carne,supa de legume sau doar cu apa fiarta, 1 morcov, 1 albitura, cateva felii telina, 1 ardei gras, o ceapa, patrunjel, 1 ou, gris, ulei, sare,, un varf de cutit praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate marunt.Se inabuse si din cand in cand adaugati zeama de carne sau apa fiarta.
Cand sunt gata umpleti oala cu zeama de carne ,supa de legume sau apa fiarta.Cand incepe sa clocoteasca lasati focul mic si incepeti sa puneti cu lingura sau lingurita din compozitie.Inainte sa luati compozitia umeziti ustensila cu apa.
Compozitia de galusti:1 ou ,un praf de sare,putin piper si gris cat sa iasa ca o maioneza si adaugati un varf de cutit de praf de copt(vor creste frumos si vor fi foarte moi).
Cand sunt fierte adaugati patrunjel verde tocat marunt si opriti focul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de galuste.

Supa de galuste.

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa

1 vot    4 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu galuste

Astfel, morcovii se taie in felii, telina asemenea, se adauga intr-o oala, se toarna circa 2 litri

0 voturi    0 comentarii
40h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Nici galustelele nu se fac greu...

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Supa se face mai usor, galustelele ?, mai greutz.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Va multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Carmen (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Supa cu galusti este preferata mea

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Eu adaug si uli in compzitie. Las cateva minute sa stea, apoi cu lingurita muiata in supa formez galustele.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • Se poate pregati cu zeama de carne,supa de legume sau doar cu apa fiarta
  • 1 morcov
  • 1 albitura
  • cateva felii telina
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • patrunjel
  • 1 ou
  • gris
  • ulei
  • sare,
  • un varf de cutit praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Nici galustelele nu se fac greu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume