Intr-o cratita cu putin ulei se adauga ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul gras spalate si taiate marunt.Se inabuse si din cand in cand adaugati zeama de carne sau apa fiarta.
Cand sunt gata umpleti oala cu zeama de carne ,supa de legume sau apa fiarta.Cand incepe sa clocoteasca lasati focul mic si incepeti sa puneti cu lingura sau lingurita din compozitie.Inainte sa luati compozitia umeziti ustensila cu apa.
Compozitia de galusti:1 ou ,un praf de sare,putin piper si gris cat sa iasa ca o maioneza si adaugati un varf de cutit de praf de copt(vor creste frumos si vor fi foarte moi).
Cand sunt fierte adaugati patrunjel verde tocat marunt si opriti focul.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii