Se curata guliile, morcovii, pastarnacul, ceapa. Se dau pe razatoarea mare si se pun in 50 ml de ulei la inabusit 3, 4 min, se adauga apa aprox 4, 5 si se lasa la fiert, impreuna cu delikatul.
Cand sunt gata fierte, separat se pune faina in 50 ml de ulei pe foc, se stinge cu lapte si cu zeama din supa si dupa ce da un clocot , se adauga peste supa.
Se mai lasa putin la fiert, se adauga zaharul, patrunjelul si piperul, se mai da in cateva clocote si se ia de pe foc. Cand s-a mai racit se adauga otet dupa gust. Este o supa care place copiilor ptr ca e dulceaga, aromata,si usoara
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii