Se amesteca carnea tocata de curcan,parmezanul,oul,pesmetul,jumatate din patrunjel,sare,putin piper si apa.Se fac perisoare de marimea unei nuci si se pun pe o farfurie.Se acopera si se pun la frigider.
Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se calesta usturoiul la foc mic 1 minut.Se adauga dovleceii,ciupercile si rozmarinul,apoi se prajesc,amestecand din cand in cand,inca 10 minute sau pana se inmoaie.
Se adauga rosiile,bulionul de pui si restul de sare.Cand dau in clocot,se adauga fasolea verde si spaghetele.Se acopera partial cratita si se fierb inca 8 minute.
Se reduce focul si se adauga perisoarele.Se adauga piper si se presara patrunjelul ramas

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii