Supa de legume cu pui by copilou

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa de legume cu pui by copilou

Ingrediente

  • -grasime de pui(sau 1-2 cotoaie de pui).
  • -1 morcov
  • -1 telina radacina
  • -1 pastarnac
  • -1 gulie
  • -1 cartof
  • - ceapa
  • -100g taietei lati
  • -patrunjel
  • -sare
  • -vegeta
  • -piper boabe

Mod de preparare

Se spala bine legumele, apoi se curata si se taie, morcovul si pastarnacul mai mare, iar restul se taie cubulete, inafar de ceapa care ramane intreaga si se scate la final.

Se pune apa la fiert in care se pune grasinea sau pulpele de pui, cand incepe sa fiarba se adauga morcovul, telina si pastarnacul care fierb mai greu si se mai lasa sa fiarba. Dupa vreo 10 min se adauga si restul de legume si condimentele.

Cand legumele sunt fierte, dar nu prea tare ca sa se farame, se adauga taieteii si se mai lasa la fiert circa 5-7min, se opreste si se presara patrunjelul

Dupa preferinta legumele fierte se pot lasa in supa sau se pot scoate si servi natur sau salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor