Ingrediente
-grasime de pui(sau 1-2 cotoaie de pui)., -1 morcov, -1 telina radacina, -1 pastarnac, -1 gulie, -1 cartof, - ceapa, -100g taietei lati, -patrunjel, -sare, -vegeta, -piper boabe
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
33 voturi
Mod de preparare
Se pune apa la fiert in care se pune grasinea sau pulpele de pui, cand incepe sa fiarba se adauga morcovul, telina si pastarnacul care fierb mai greu si se mai lasa sa fiarba. Dupa vreo 10 min se adauga si restul de legume si condimentele.
Cand legumele sunt fierte, dar nu prea tare ca sa se farame, se adauga taieteii si se mai lasa la fiert circa 5-7min, se opreste si se presara patrunjelul
Dupa preferinta legumele fierte se pot lasa in supa sau se pot scoate si servi natur sau salata.
mirey (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011
Super delicioasa!
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010
O bunatate !
corina , 02 iunie 2010
foarte gustoasa
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010
Cam asa si supa mea, dar cu taitei subtiri. Sunt tare bune.
alinutza (Maestru bucatar) , 03 martie 2010
foarte buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Bun,bun,bun...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
Rapid si foarte gustoasa, hranitoare.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
O bunatate,supa de legume cu taitei.Felicitari.Simplu si gustos.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Foarte buna si simplu de facut. Mmmm
flori de piatra , 20 ianuarie 2010
Simplu, dar gustos.