1. Se alege zarzavatul, se spala, se curata si se taie marunt (cubulete, rondele etc.). Usturoiul se curata si se freaca cu sare ca o pasta. 2. Se incinge intr-o oala uleiul si se calesc legumele, pana ce devin sticloase. 3. Se sting cu vin si se adauga rosiile. 4. Se toarna peste ele zeama de zarzavat, se incorporeaza oregano si busuioc si se lasa sa fiarba - la foc mic - 10-15 minute. 5. Se introduc taieteii in supa si se mai fierb si ei 5-10 minute. 6. Se gusta supa de sare si piper, se adauga jumatate din parmezanul ras, se amesteca bine si inainte de-a o servi se presara restul de parmezan si coditele de ceapa verde taiate rondele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii