autor:

Fara foto

» » , Retete de Craciun, Supe de legume

Supa de legume cu taietei

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa, , 1 tulpina de praz, , 2 morcovi, , 1 tulpina de telina, , 1 dovlecel, , 1 catel de usturoi,, 1 lingurita sare, , 2-3 linguri ulei de masline,, 1 pahar vin alb, , 2-3 linguri pulpa de rosii, , 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa), , 1 lingurita oregano (uscat), , 1 lingurita busuioc (uscat), , 50 g taietei de supa, , piper macinat,, parmezan (cascaval) ras,, 1/2 legatura codite de ceapa verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

1. Se alege zarzavatul, se spala, se curata si se taie marunt (cubulete, rondele etc.). Usturoiul se curata si se freaca cu sare ca o pasta. 2. Se incinge intr-o oala uleiul si se calesc legumele, pana ce devin sticloase. 3. Se sting cu vin si se adauga rosiile. 4. Se toarna peste ele zeama de zarzavat, se incorporeaza oregano si busuioc si se lasa sa fiarba - la foc mic - 10-15 minute. 5. Se introduc taieteii in supa si se mai fierb si ei 5-10 minute. 6. Se gusta supa de sare si piper, se adauga jumatate din parmezanul ras, se amesteca bine si inainte de-a o servi se presara restul de parmezan si coditele de ceapa verde taiate rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taietei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume la slow cooker Crock-Pot

Supa de legume la slow cooker Crock-Pot

Punem toate ingredientele in aparatul Crock-Pot (mai putin fasolea alba). Legumele ar trebui sa fie

0 voturi    0 comentarii
6h
Supe de legume
Solyanka

Solyanka

Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu

18 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa
  • 1 tulpina de praz
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de telina
  • 1 dovlecel
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingurita sare
  • 2-3 linguri ulei de masline,
  • 1 pahar vin alb
  • 2-3 linguri pulpa de rosii
  • 3/4 l zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa)
  • 1 lingurita oregano (uscat)
  • 1 lingurita busuioc (uscat)
  • 50 g taietei de supa
  • piper macinat,
  • parmezan (cascaval) ras,
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac cu fructe Supa crema de dovleac cu fructe

Dovleacul curatat de coaja si seminte, taiat cubulete, la fel si fructele, ceapa, morcovul si telina, lamaita spalata, toate se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de ciuperci