autor:

tradaro

» » Supe de legume

Supa de legume cu tapioca Tradaro

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
3 morcovi, 1 radacina telina, 2 buc. praz de marime medie, putina varza, 1 ceapa, 1 radacina patrunjel, 1 radacina pastarnac, 3 l apa, sare, piper, 4 linguri tapioca, 2 linguri smantana, hasmatuchi

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala foarte bine, se taie in bucati potrivite si se pun la fiert in 3 l de apa cu 1/2 lingurita de sare.
Se lasa sa fiarba cca 1 1/2 ore sau chiar 2 ore la foc incet.
Dupa ce au fiert legumele se strecoara si se dau prin masina de tocat carne.
Pasta rezultata se pune in apa in care au fiert, se mai poate adauga apa calda daca s-a mai evaporat din cea in care au fiert legumele, se adauga in ploaie tapioca si se mai lasa sa fiarba cca 20 de minute la foc potrivit.
Dupa ce se stinge focul supa se drege cu 2 linguri de smantana care a fost dizolvata separat in cateva linguri de supa. Se adauga piper dupa gust si hasmatuchi verde.

Se mai adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu tapioca Tradaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ajo Blanco

Ajo Blanco

Ajo blanco, tradus prin ,,usturoi alb", o supă rece, răcoroasă, pe bază de lapte de migdale,

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume
SUPA CREMA DIN PRAZ SI CARTOFI

SUPA CREMA DIN PRAZ SI CARTOFI

Ceapa si prazul se spala si curata. Ceapa se taie marunt,prazul se injumatateste pe lung si se taie

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Am sa incerc si eu! Sper sa-mi iasa exact ca povestea ta .

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 radacina telina
  • 2 buc. praz de marime medie
  • putina varza
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 l apa
  • sare
  • piper
  • 4 linguri tapioca
  • 2 linguri smantana
  • hasmatuchi

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de dovlecei cu creveti