Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009
Ingrediente
2-3 morcovi, 2 patrunjei, 1 ceapa, 1 morcov, fidea fara ou, vegeta, patrunjel verde, gulie, telina
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata zarzavatul si se taie in patru radacinoasele, celelalte cuburi. Ceapa eu o pun intreaga.
Se pun intr-o oala si se acopera cu apa. Adaugam vegeta si lasam sa se fiarba legumele.
Intre timp se fierbe fideaua.
Cind sunt toate fierte se pune in farfurie fidea apoi zarzavat, doua polonice cu supa si patrunjel verde tocat, deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume - de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de
Se curata si se spala legumele foarte bine, apoi se taie in bucati mai potrivite si se pun la fiert
14 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Ce gustoasa trebuie sa fie!!!!!!!!!!!