Ingrediente
300 g de bacon, , 3 morcovi, , 2 cartofi, , 1 ceapa, , 1 catel de usturoi, , 1 de telina mica,, 1 foaie de dafin, , 1/2 lingurita cimbru uscat,, 50 g de unt, , 2 l apa, , 1 legatura leustean verde,, 1 legatura patrunjel verde,, sare, , piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Tocam marunt toate legumele curatate si spalate. Taiem baconul cubulete. Punem untul in tigaie la topit la foc mic si adaugam legumele si baconul. Lasam pe foc cam 10 minute dar atenti sa nu se arda. Intre timp punem apa la fiert. Adaugam legumele si baconul calite, cimbrul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Fierbem la foc mediu aproximativ 30 de minute. Stingem focul si adugam verdeata tocata fin.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
O bunatate,ai votul meu.