Tocam marunt toate legumele curatate si spalate. Taiem baconul cubulete. Punem untul in tigaie la topit la foc mic si adaugam legumele si baconul. Lasam pe foc cam 10 minute dar atenti sa nu se arda. Intre timp punem apa la fiert. Adaugam legumele si baconul calite, cimbrul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Fierbem la foc mediu aproximativ 30 de minute. Stingem focul si adugam verdeata tocata fin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii