se spala lintea si se lasa in apa calduta o ora.intre timp ceapa si morcovul se pun la calit intr-o lingura de ulei.se pune lintea si se lasa la fiert 45 de minute.dupa jumatate de ora de fiert se adauga rosiile tocate marunt.se mai fierbe un sfert de ora.dupa 45 de minute lintea ar trebui sa fie fiarta,daca doriti supa mai fina puteti pune toata compozitia in blender.Se serveste rece sau calda cu patrunjel tocat marunt,si optional cu lamaie.
pofta mare
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii