autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de maruntaie de pui

Autor: ioana24 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana24 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 august 2011

Ingrediente
maruntaie de la 2pui, 1legatura zarzavat, 1ceapa, 1lingura unt, 100g smantana, piper boabe, 1foaie dafin, 1galbenusi, sare, 2lapa, 1legatura patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Calesti ceapa taiata marunt si zarzavaturile,curtate si taiate marunt,in unt iar dupa 2 minute,adaugi apa.cand incepe sa fiarba,adugi maruntaiele de pui,foaia de dafin,piperul boabe si sarea.lasi sa fiarba si cand,au fiert bine toate,amesteci galbenusul cu faina si saimtana si le adaugi in supa. la final adaugi in supa patrunjelul verde tocat sau o lasi simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de la 2pui
  • 1legatura zarzavat
  • 1ceapa
  • 1lingura unt
  • 100g smantana
  • piper boabe
  • 1foaie dafin
  • 1galbenusi
  • sare
  • 2lapa
  • 1legatura patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Canja de galinha(Supa portugheza de gaina)