autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Supa de maruntaie de pui

Autor: ioana24 (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana24 (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 august 2011

Ingrediente
maruntaie de la 2pui, 1legatura zarzavat, 1ceapa, 1lingura unt, 100g smantana, piper boabe, 1foaie dafin, 1galbenusi, sare, 2lapa, 1legatura patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Calesti ceapa taiata marunt si zarzavaturile,curtate si taiate marunt,in unt iar dupa 2 minute,adaugi apa.cand incepe sa fiarba,adugi maruntaiele de pui,foaia de dafin,piperul boabe si sarea.lasi sa fiarba si cand,au fiert bine toate,amesteci galbenusul cu faina si saimtana si le adaugi in supa. la final adaugi in supa patrunjelul verde tocat sau o lasi simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de vitel cu taitei de casa

Supa de vitel cu taitei de casa

O supa delicioasa,sanatoasa si cu o aroma deosebita fata de celelalte supe. Spalam oasele de

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de rosii cu piept de pui!

Supa de rosii cu piept de pui!

Se spala pieptul si se pune la focpana clocoteste, apoi se arunca apa, se taie carnea cubulete si

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de la 2pui
  • 1legatura zarzavat
  • 1ceapa
  • 1lingura unt
  • 100g smantana
  • piper boabe
  • 1foaie dafin
  • 1galbenusi
  • sare
  • 2lapa
  • 1legatura patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de ficat cu crutoane