Se incinge o cratita la foc potrivit si se aduaga uleiul.Se adauga ceapa toacata si se caleste 4-5 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga cartofii si zeama de supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit 15-20 minute, apana cand cartofii s-au inmuiat.Se adauga mazarea scursa si se mai lasa sa fiarba neacoperit 5 minute.
Se ia cratita de pe foc si se pun deoparte ¼ din cantitatea de legume.Restul de paseaza impreuna cu lichidul din cratita pana cand se obtine o pasta fina.Se asezoneaza dupa gust, se adauga 2 lingurite busuioc macinat si se amesteca.Supa se poate servi cu paine si cateva linguri de iaurt.
http://lauradfood.blogspot.com/
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii