autor:

Fara foto

» » Supe de legume

SUPA DE MERE

Autor: CRISTINA LAURA TUDOSE (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTINA LAURA TUDOSE (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 iulie 2008

Ingrediente
1 kg. mere, 2-3 l. faina, 2-3 l. zahar, 2 l. otet de mere cu miere, putin ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert merele curatate de coaja si taiate felii.
Intr-o tigaie se caleste faina pana devine putin aurie, se toarna ulei si se stinge cu apa, se fierbe pana se ingroasa. Se toarna peste supa de mere, se acreste se adauga zaharul si sarea, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE MERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mere

Supa de mere

Curatam merele, le taiem in 4 si apoi in cubulete mai mici. Punem apa la fiert, adaugam merele, zaharul,

1 vot    2 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de mere si ceapa

Supa de mere si ceapa

Se spala si se curata legumele si merele, apoi se mai clatesc putin cu apa. Taiem merele felii si

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. mere
  • 2-3 l. faina
  • 2-3 l. zahar
  • 2 l. otet de mere cu miere
  • putin ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de cartofi dulci