Supa de ou a la Tradaro

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 l apa
  • * 5 oua
  • * 1 fir de ceapa verde
  • * 1 morcov mai mic
  • * 1 lingura plina de paste Pagani-Orzo nr. 5
  • * 400 g smantana usoara 12% grasime (Danone)
  • * 2 Knorr cub de ciuperci
  • * 1 lingura frunze de patrunjel verde
  • * 1 lingurita usturoi granulat
  • * sare
  • * piper alb praf

Mod de preparare

- Se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare paste Pagani-Orzo nr. 5, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoarea mica si Knorr cub de ciuperci.

- Intr-un bol se bate cu mixerul smantana si se adauga pe rand cate un ou amestecandu-se pana se face o compozitie cremoasa. In aceasta compozitie se adauga usturoi granulat, sare, piper alb praf dupa gust.

- Cand ingredientele puse la fiert sunt gata se lasa focul la mic si se ia cu polonicul zeama din oala si se toarna cate putin peste compozitia din bol amestecand mereu. Se pun cam 5-6 polonice. apoi totul se rastoarna in oala cu supa. Se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote si se stinge focul. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt.

Se serveste fierbinte cu crutoane de paine alba.

Se adauga un pic de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise