- Se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare paste Pagani-Orzo nr. 5, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoarea mica si Knorr cub de ciuperci.
- Intr-un bol se bate cu mixerul smantana si se adauga pe rand cate un ou amestecandu-se pana se face o compozitie cremoasa. In aceasta compozitie se adauga usturoi granulat, sare, piper alb praf dupa gust.
- Cand ingredientele puse la fiert sunt gata se lasa focul la mic si se ia cu polonicul zeama din oala si se toarna cate putin peste compozitia din bol amestecand mereu. Se pun cam 5-6 polonice. apoi totul se rastoarna in oala cu supa. Se lasa sa mai dea vreo 2-3 clocote si se stinge focul. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Se serveste fierbinte cu crutoane de paine alba.
Se adauga un pic de suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii