In 3 litri apa se pun la fiert, taiate marunt, ceapa, gogosarul, morcovul, telina, pastarnacul si cartoful. Separat se face o omleta care se lasa la racit intr-o farfurie intinsa. Cand este rece se taie fideluta. Cand legumele sunt aproape fierte, se sareaza si se pipereaza supa, se adauga usturoiul pisat marunt si omleta taiata. Se pune, dupa gust, otetul (este foarte bun otetul de la gogosarii conservati). Se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii