Se ia paine uscata ramasa si se pune in apa fiarta sa se inmoaie, apoi se pune la scurs intr-o sita. Painea se da prin masina de tocat. Se subtiaza cu lapte si dupa gust se pune zahar, putina coaja de lamaie si scortisoara. Se bate un ou cu smantana si se adauga in supa.
Se serveste fierbinte.
Se pune si un pic de suflet.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii