Se spala bine pepenele, se taie in doua , se scot semintele, iar pulpa pepenelui se scoate cu lingura si se pune in blender. Se adauga mierea, sucul de portocala si frisca lichida, vinul si turmixam.
Se spala capsunile, se curata de codite si le taiem felii.Supa de pepene o tinem la rece , apoi o repartizam in boluri. Peste supa se presara felii de capsune si ornam cu frisca batuta.
Se mai poate servi cu inghetata de vanilie sau goffri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii