Se curata prazul se indeparteaza partea verde si se taie rondele dupa care se caleste cu margarina.Se adauga restul de praz , adica partea verde,tocat,supa si painea.Se lasa pe foc 45 de minute.Se paseaza apoi toata aceasta supa,se potriveste de sare si piper,se adauga zeama de lamaie,zaharul si se pune din nou pe foc sa mai dea in cateva clocote.Se serveste cu verdeata tocata deasupra si crutoane.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii