Supa de praz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire praz
  • 50g margarina
  • 200g paine
  • 500ml supa de legume
  • 1 lamaie
  • 1 legatura verdeata
  • 1 lingurita zahar
  • crutoane rumenite in cuptor
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata prazul se indeparteaza partea verde si se taie rondele dupa care se caleste cu margarina.Se adauga restul de praz , adica partea verde,tocat,supa si painea.Se lasa pe foc 45 de minute.Se paseaza apoi toata aceasta supa,se potriveste de sare si piper,se adauga zeama de lamaie,zaharul si se pune din nou pe foc sa mai dea in cateva clocote.Se serveste cu verdeata tocata deasupra si crutoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor