Ingrediente
maruntaiele,partile osoase,aripioarele de la pui, 1 morcov, 1 albitura, cateva felii de telina, 1 ardei gras, cateva felii de sfecla rosie, 1-2 cartofi, rosii dupa gust(daca va place mai rosie puneti mai multe), o ceapa, fidea sau taitei, patrunjel verde, tarhon verde daca aveti, sare,piper,cimbru, lamaie, , 1 ou
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
24 voturi
Mod de preparare
La inabusirea zarzavatului in loc de ulei folosesc grasime de la pui si zeama de la carne.Nu folosesc ulei deoarece puiul isi lasa destula grasime.Iese dietetica,implicit mai sanatoasa. Se serveste acrita cu zeama de lamaie.
2. Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba.
Zarzavatul si cartofii taiati cubulete se pot inabusi ,fierbe separat adaugandu-se zeama de carne, iar cand este aproape fiarta carnea, se adauga zarzavatul,rosiile decojite taiate cubulete sau pasate, se potriveste de sare,piper,cimbru,se adauga taiteii sau fideaua . La sfarsit se drege cu ou batut si se pune verdeata tocata marunt.
La inabusirea zarzavatului in loc de ulei folosesc grasime de la pui si zeama de la carne.Nu folosesc ulei deoarece puiul isi lasa destula grasime.Iese dietetica,implicit mai sanatoasa. Se serveste acrita cu zeama de lamaie.
alina , 07 octombrie 2009
este foarte buna supa
alina , 07 octombrie 2009
este foarte buna supa
Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2009
Sfecla rosie si tarhon ??? Eiiii, uite asa nu am facut niciodata !!! Nu-i schimba culoarea ?