Bucăţile de pui se curăţă, se spală, se şterg cu un prosop de hârtie şi se pun la fiert în puţină apă.
În momentul în care carnea a început să fiarbă , să se formeze spumă, scoatem bucăţile de carne şi aruncăm apa.
Tăiem ceapa şi ardeiul julien , ţelina , albitura , morcovul în cubuleţe mici . Se pun toate la înăbuşit în puţină apă şi o lingură de ulei.
După ce legumele s-au înmuiat puţin, se completează cu apă şi se fierb la foc mic, cu vasul acoperit cu un capac, aproximativ 10-15 minute, după care se adaugă carnea şi se continuă fierberea.Când carnea este pătrunsă se adaugă roşiile tăiate cuburi mai măricele, se sărează după gust , se acoperă şi se lasă să fiarbă şi roşiile.Când supa este gata se toarnă ouăle bătute cu tarhon uscat, se adaugă tarhonul verde , se acoperă şi se dă la o parte de pe foc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii