Se pune puiul la fiert in apa cu un praf de sare.
In timp ce puiul se fierbe faceti taiteii: puneti faina intr-un bol si spargeti oul, adaugati un praf de sare.
Faceti coca din oul si faina, apoi presarati faina pe o suprafata plana si intindeti aluatul foarte subtire.
Rulati coca si taiati-o pe jumatate.
Taiati aluatul in felii subtiri, presarati putina faina apoi desfaceti taiteii.
Cand puiul sa fiert si nu se mai formeaza spuma taiati ceapa marunt si morcovii bastonase(eu am tocat o jumatate de ceapa si restul le-am pus intregi ca sa le pot scoate la sfarsit, ca supa sa nu fie prea groasa) potriviti de sare.
Dupa ce legumele s-au fiert puneti taiteii in supa si mai lasati sa fiarba 10 minute.
La final adaugati leusteanul tocat marunt.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii