Se pune apa la fiert si ne apucam de curatatul radacinoaselor. Le tocam marunt si le punem in oala.
Dupa ce au fiert 1/2 ora,punem ardeiul gras,apoi ceapa si lasam sa fiarba.
Rosiile le bagam la robot si le adaugam la ciorba.
Lasam sa dea mai multe clocote si adaugam orezul spalat, uleiul, potrivim gustul de sare si dupa ce oprim focul, adaugam verdeata.
Foarte gustoasa pentru o zi de ianuarie!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii