Morcovul si dovleceii se curata.
Morcovul şi dovleceii se curăţă, se spală şi se dau pe răzătoarea mare, apoi, se înăbuşa 2-3 minute în uleiul de masline. Se adaugă cantitatea de apă în oala cu zarzavaturi şi se lasă să fiarbă la foc mic, acoperită cu un capac. Separat, se opăresc roşiile, se decojesc şi se zdrobesc cu blenderul. Piureul de roşii se pune în oala de ciorbă şi se lasă să dea în câteva clocote.
Între timp, se adaugă pastele peponaki care au fost trecute prin câteva jeturi de apă călduţă şi se mai lasă să fiarbă. După ce pastele au fiert, se potriveşte supa cu sare şi cu un praf de piper şi se serveste.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii