autor:

Mihaela11

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de rosii cu galuste de gris

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 august 2011

Ingrediente
-1 litru bulion de rosii de casa, -4 linguri cu varf de gris, -1 ou, -1/4 lingurita praf de copt, -1 lingura de zahar, -1 litru apa fierbinte, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -frunza de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

18 voturi

Mod de preparare

Se pune bulionul cu apa la fiert.
Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga grisul si se amesteca bine.
Cand supa a inceput sa fiarba se adauga zaharul, sarea si piperul.
Se fac mici galuste de gris cu o lingurita inmuiata in supa;se pun in supa care fierbe.
Se fierb 10 minute si la ultimele clocote se adauga frunza taiata de patrunjel.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN

SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN

Spălaţi şi curăţaţi morcovii, păstârnacul, ţelina, pătrunjelul, ardeiul. Puneţi toate

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata.Se rade coaja de la ½ lamaie si se pune deoparte,

37 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luminita Ticolea , 01 iulie 2015

    Dar, nu mai bine le faci mai natural ca sa zic asa Uite calesti o ceapa si un morcov, mai pui cinci rosii si apoi le toci cu un blender Pui 2 litrii de apa peste si fierbi Lasi sa fiarba 30 minute Faci galuste din 2 oua cu 4-5 linguri gris, sare si, la sfarsit pui in galuste, 2 linguri ulei. Sa nu-ti fie frica de faptul ca pui mai mult gris, cand pui ulei ies foarte moi si gustoase Poti incerca chiar un ulei aromat Ex ulei cu aroma de busuioc Fierbi totul sub un capac, foarte incet Si nu uita sa pui cate un paharel de apa rece dac vezi ca fierbe supa prea tare La final stingi focul si asezonezi (sare, piper, etc) Personal eu nu pun la aceasta supa patrunjel ci marar tocat fin

  • Fara foto

    Doda Maria , 09 februarie 2015

    mi se pare f mult 4 linguri cu varf de gris pt un singur ou

  • Fara foto

    Daniela Popescu , 09 septembrie 2014

    N-am inteles foarte bine: se pun in oala un litru de bulion si un litru de apa si apoi se pun la fiert sau cum?

    • Fara foto

      Chitic Violeta-Simona , 02 septembrie 2013

      foarte buna!

    • Fara foto

      mary (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2011

      imi plac mult galustele...o sa incerc reteta ta ..

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 28 august 2011

      Delicios! O supa perfecta pentru gustul meu. Am salvat reteta. Felicitari!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

18 voturi

Ingrediente

  • -1 litru bulion de rosii de casa
  • -4 linguri cu varf de gris
  • -1 ou
  • -1/4 lingurita praf de copt
  • -1 lingura de zahar
  • -1 litru apa fierbinte
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat dupa gust
  • -frunza de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

mary (Chef de cuisine)

imi plac mult galustele...o sa incerc reteta ta ..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul