Se pune bulionul cu apa la fiert.
Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga grisul si se amesteca bine.
Cand supa a inceput sa fiarba se adauga zaharul, sarea si piperul.
Se fac mici galuste de gris cu o lingurita inmuiata in supa;se pun in supa care fierbe.
Se fierb 10 minute si la ultimele clocote se adauga frunza taiata de patrunjel.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii