autor:

Fara foto

» » Supe de legume

supa de rosii cu usturoi

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 kg si jumatate de rosii, o ceapa, un morcov, un patrunjel,3 catei de usturoi, o lingura de unt sau de ulei, 200 g orez, o lingurita de zahar,, sare, 2 l zeama de carne.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt. Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic. Cind s-au muiat, se adauga un morcov mic si o bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne, sarea, zaharul si usturoiul. Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pina ce orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se
lasa sa mai dea citeva clocote, amestecind ca sa nu se prinda de fund.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de rosii cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu usturoi

Supa de rosii cu usturoi

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt, la care s-a adaugat un cub Knorr Legume, ca

5 voturi    7 comentarii
55 min
Supe de legume
Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane

Supa de rosii cu usturoi copt si crutoane

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.Infasora capatana de usturoi in folie de aluminiu si da-o la copt

7 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg si jumatate de rosii
  • o ceapa
  • un morcov
  • un patrunjel,3 catei de usturoi
  • o lingura de unt sau de ulei
  • 200 g orez
  • o lingurita de zahar,
  • sare
  • 2 l zeama de carne.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa regala de usturoi