Intr-o cratita de 6l punem pieptul ardelenesc taiat in cuburi si lingura de ulei.
Cand s-a prajit un pic, adaugam faina si usturoiul si amestecam bine.
Adaugam salata rupta cu mana in bucati mai maricele si cuburile(sau 4 lingurite) de vegeta.
Lasam cam 10 min sa se inmoaie si adaugam laptele si apa.
Cand e gata tragem de pe foc, pregatim iaurturile.
Intr-un castron,le rasturnam si le batem bine.
Punem lingura cu lingura zeama de supa peste iaurt, incet sa nu se branzeasca, amestecam bine. Cand simtim iaurturile calde la mana, le varsam
peste restul de supa.
Lasam inca 5 min ,adaugam sarea de lamaie si stingem. Pregatim smantana si mararul:
Pune piperul in smantana si la fel cum am procedat cu iaurtul, facem si cu smantana. Luam cu lingura zeama de supa si o punem in smantana
,amestecam bine sa nu se branzeasca .Cand e calda, o rasturnam peste supa. Taiem mararul marunt si-l punem in supa.
E o supa excelenta,v-o recomand cu drag!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii